CAVOM prémium minőségű holland kutyatáp

 

Cavom tápok

Cégünknél újdonság a holland CAVOM prémium minőségű kutyatápok, kizárólagos kelet- és közép-európai forgalmazása.

Már 40 éve foglalkozunk német juhászkutya tenyésztésével, több száz kutyát felneveltünk. Tenyészetünkben Európa győztes (Viernheimi Ottis)  és Világ győztes (Viernheimi Delon) kutya is született. 23 éve forgalmazunk különféle kutyatápokat, ezért nagy tapasztalattal rendelkezünk a tápok terén is.

 

 

Az új CAVOM prémium minőségű kutyatápokat egy tradicionális holland cég gyártja. A termékeket különleges préseléses eljárással gyártják, alacsonyabb hőfokon,  jóval 100 °C alatt, így az összetevők megőrzik belső értékeiket. A granulátumok formája eltér a hagyományos kutyatápokétól, állaga is tömörebb. A vitaminok, ásványi anyagok és egyéb összetevők ezért teljesen érintetlenek maradnak. Ráadásul a gyártás környezetkímélő, mivel a sajtolási folyamat során kevesebb energiát használnak fel. A préselt falatok kevésbé terhelik meg a gyomrot és megemésztésük is könnyebb, mert sokkal gyorsabban oldódnak fel a gyomorban. Minden esszenciális tápanyagot megfelelő arányban tartalmaz, így nincs szükség plusz vitaminokra és ásványi anyagokra. A jó kutyaeledel teljesen kiegyensúlyozott és természetes termék. A különféle alapanyagok megfelelő egyensúlya biztosítja a kiváló minőségű tápot. Az enzimhatás nagyon fontos, mivel támogatja a bélflóra működését és megkönnyíti az étel emészthetőségét. A szintetikus antioxidánsokból a lehető legkevesebbet használnak fel, amennyire csak lehetséges. Előnyben részesítik a bioaktív antioxidánsokat, például E- és C-vitamint és más természetes tartósítószereket. Ezek jót tesznek a szívnek és az érrendszerek, és növelik a belek immunológiai védekező mechanizmusát.

Hosszabb ideig egészségesen tartja a kutya fogait, mert a granulátum keményebb a többi táphoz képest, ez megelőzi a fogkő lerakódását. Gazdaságos magas kalóriaértéke és könnyen emészthetősége miatt, ezért kutyájának kevesebb tápra van szüksége a Cavom kutyatápból, ami kevesebb széklettel jár. Ezt figyelembe véve ne etesse túl kutyáját semmilyen típusú Cavom kutyaeledellel. Mindig gondoskodjon friss, nem túl hideg ivóvízről. Ha a Cavom-ra vált, fokozatosan, körülbelül 4 napos időtartam alatt végezze el. A Cavom tápok gyártása oly módon történik, hogy minden egyes granulátum szem azonos összetételű legyen.

 

A Cavom kutyatáp csúcsformában tartja kutyáját, minden kutya imádja. Számos előnnyel rendelkezik, érdemes kipróbálni most bevezető áron!

 

Itt nézheti meg a Cavom kutyatápok etetési útmutatóit!

 

Cavom kutyatápok

Cavom Compleet száraz kutyatáp


Teljes értékű természetes táp felnőtt, nagy aktivitású kutyáknak is, marha- és bárányhússal, gabonákkal (búza, kukorica, rizs).

adatlap letöltése

 

Fehérje: 24% Zsír: 16,5% Kiszerelés: 20kg Ár: 13 000 Ft

Cavom Compleet Pup/Junior száraz kutyatáp


Komplett étkezés kölyök (4-5 hetes kortól) és növendék kutyáknak (kb: 6-7 hónapos korig), marhabárányhússal, gabonákkal (búza, kukorica, rizs).

adatlap letöltése

 

Fehérje: 26% Zsír: 16,5% Kiszerelés: 20kg Ár: 14 000 Ft

Cavom Compleet Diner kutyatáp, meleg étel készítéséhez


Teljes értékű meleg étel a kutyáknak, gabonákkal (búza, kukorica, rizs). Kevés langyos vízzel kell elkeverni!

adatlap letöltése

 

Fehérje: 24% Zsír: 16,5% Kiszerelés: 10kg Ár: 10 000 Ft

Cavom Compleet Lam & Rijst száraz kutyatáp


Teljes értékű bárány- és rizsalapú étel növendék és felnőtt kutyáknak. Kifejezetten alkalmas válogatós, érzékeny, vagy allergiás kutyáknak.

adatlap letöltése

 

Fehérje: 22% Zsír: 15% Kiszerelés: 20kg Ár: 14 900 Ft

Cavom Compleet Midi száraz kutyatáp


Teljes értékű természetes táp felnőtt, kistestű kutyáknak, marha- és bárányhússal, gabonákkal (búza, kukorica, rizs).

adatlap letöltése

 

Fehérje: 24% Zsír: 16,5% Kiszerelés: 10kg Ár: 9 000 Ft

Cavom Compleet Light száraz kutyatáp


Teljes értékű természetes táp, túlsúlyos, vagy keveset mozogó, esetleg ivartalanított kutyáknak csökkentett zsírtartalommal, marha- és bárányhússal, gabonákkal (búza, kukorica, rizs).

adatlap letöltése

 

Fehérje: 22% Zsír: 8% Kiszerelés: 20kg Ár: 14 000 Ft

Cavom Compleet Senior száraz kutyatáp


Teljes értékű természetes táp idősebb kutyák számára, marha- és bárányhússal, gabonákkal (búza, kukorica, rizs) alacsonyabb fehérje tartalommal + hozzáadott glükózaminnal.

adatlap letöltése

 

Fehérje: 15% Zsír: 16,5% Kiszerelés: 20kg Ár: 13 000 Ft

Az árak tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t!

 

Gyártási folyamat

A Cavom termékeket a holland VDM Diervoederfabriek B.V. cég gyártja, tudatosan préseléses eljárással készíti a granulátum állagú kutyaeledeleit, a gyártás során további gőz használata nélkül. A kutyatápok természetes összetevőkből készülnek, tartósítószer mentes színhúsból, mesterséges színezék, aroma és ízfokozók hozzáadására nélkül. Marhafaggyú és különféle olajok biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát. Az összetevők és a hozzáadott folyadékok tudatos megválasztása, összetétele, elkészítése és a sajtolási folyamat alkalmazása teljesen kiegyensúlyozott, kiváló minőségű kutyaeledelt eredményez. Az így készült granulátum nagyon csábító a kutyák számára.

A gyártás során a hőmérséklet eléri a 80 °C -ot, ami megöli az esetlegesen szalmonella baktériumokat.

 

Garantált minőség

A VDM gyár GMP+ tanúsítvánnyal rendelkezik. A GMP+ (Good Manufacturing Practice) egy takarmánybiztonsági rendszer, amelyet 1992-ben fejlesztettek ki Hollandiában az állati megbetegedések és a nemkívánatos anyagok (pl. toxin) kiküszöbölésére.

A gyártási folyamatokat és minőséget, a szalmonellát és a termékek szavatosságát heti rendszerességgel ellenőrzik. Az összetevő beszállítóik GMP+ tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Döntsön a kutyája! Tegye elé a régi megszokott tápját és a CAVOM-ot egyszerre és nézze meg melyiket választja!

 

További információk és rendelésfelvétel az alábbi elérhetőségeken

Telephelyeink:

7628 Pécs, Margit utca 23. (megközelíthető: Komlói u. 122 – Aurora u – Arany J. u. – Bánya u. zsákutca végén).
Telefon: +36 72 230 146, +36 30 9470 049 E-mail: szigetik@viernheimi.hu

2220 Vecsés, Lehel utca 7. telefon: +36 30 162 2525

 

Pécsen és Vecsésen ingyenesen kiszállítjuk megrendelését.
Ha személyesen jön a tápért, kérjük, hogy előre egyeztessen időpontot telefonon!

Szigeti László
7628 Pécs Margit u. 23.
Komlói út 122. – Auróra u. – Arany J. u. – Bánya u.
Tel./Fax:
+36 72 230 146
+36 30 9470 049
Szigeti György
2220 Vecsés Lehel utca 7.
Tel.:
+36 30 162 2525
Légiszállítás információk